Hoitojen kuvaukset ja hinnat

Äänimaljarentoutus 60 min

Ääni vaikuttaa meihin kuuloaistin ja aivojen kautta, hermostoa rauhoittavasti sekä energiatasolla.
Äänimaljojen äänivärähtelyt leviävät kehossa nesteiden kautta aina kudoksiin, lihaksiin, jänteisiin, luustoon ja sisäelimiin asti ja saa solut myötävärähtelemään.

Korvat etsivät alitajuisesti harmonisia ääniä ja äänen värähtelyn syvärentouttava vaikutus perustuu aivoaaltojen synkronoitumiseen harmonisiin ääniin.

Äänimaljarentoutuksen aikana hermosto ja lihakset rentoutuvat, stressitaso ja verenpaine laskevat, aivojen palautuminen käynnistyy, tietoisuus lisääntyy, vatsa- ja suolisto rentoutuvat, virkeys- ja energiataso lisääntyvät.

Äänimaljarentoutuksessa sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin vain levätä viltin alla kuunnellen äänimaljojen soittoa.

55€

Äänimaljarentoutus kahdelle 60 min (yhteishinta kahdelle)

Tule yhdessä ystävän tai puolisosi kanssa rentoutumaan äänimaljojen värähtelyyn. Laitetaan huoneeseen kaksi hoitopöytää. Saatte maata viltin alla ja maljoja soitetaan molempien keholla. Hoidon jälkeen on ihana jakaa kokemukset läheisen ihmisen kanssa.

70€

Sointukylpy ryhmälle

Voit varata sointukylpy rentoutuksen ryhmälle.  Tämä on ollut suosittu sekä ystäväporukalle esim.  polttarit tai syntymäpäivät tai pienet työporukat. Ryhmäkoko 4-7 henkilöä. Koska tämä vaatii vähän enemmän valmistelua niin tätä ei löydy suoraan ajanvarauksesta joten soittele Tarjalle tai laita sähköpostia niin sovitaan aika. Suuremmat ryhmätkin ovat mahdollisia, kysele niiden hinnoittelu ja toteutusmahdollisuus Tarjalta

150€

Pysähdy ja nauti 75 min

Vyöhyketerapeuttisen rentouttavanhoidon  aikana lepäät peiton alla pönttöuunin lämmössä yli satavuotiaiden hirsiseinien syleilyssä . Hoidon aikana ei puhuta, rauhallinen musiikki ja kynttilät luovat tunnelmaa. Käsitellään vyöhyketerapeuttisesti päänalueen, kämmenten ja jalkaterän alueet. Pukeudu rennosti ja tule juuri sellaisena kuin olet. Lähde levänneenä ja rentoutuneena.

60€

Pysähdy hetkeen ja rentoudu lämpöisessä tunnelmassa 30 min

Joskus jo pienikin pysähdys riittää hoidon aikana lepäät peiton alla pönttöuunin lämmössä yli satavuotiaiden hirsiseinien syleilyssä. Hoidon aikana ei puhuta, rauhallinen musiikki ja kynttilät luovat tunnelmaa. Käsitellään vyöhyketerapeuttisesti päänalueen, kämmenten ja jalkaterän alueet. Pukeudu rennosti ja tule juuri sellaisena kuin olet.

30€

Tutustumishoito vyöhyketerapiaan 30 min


Varaa aika tutustumishoitoon jolloin pääset kokeilemaan miltä vyöhyketerapia tuntuu. Voidaan käsitellä joko pään tai jalkojen alue. Tämä on helppo tapa tutustua vyöhyketerapiaan.


30€

Koko kehon vyöhyketerapia 75 min


Lempeä ja kehoa rentouttava hoito

Vyöhyketerapia rentouttaa ja vahvistaa immuniteettia, joten siitä voi tulla nauttimaan, vaikka erityisiä vaivoja ei olisikaan. Koko kehon vyöhykeratahieronta on erittäin miellyttävä hoito sellaisenaan ja laukaisee hyvin stressiä sekä jännitystä.

Siinä hoidetaan kehoa heijastepisteiden avulla.

Koko kehon vyöhyketerapiahoito sopii kaikenikäisille joko yksittäisinä hoitokertoina tai useamman kerran sarjoina. Tämä sopii myös terveyden ylläpitohoidoksi. Hoitoväli on yleensä 3-5 viikkoa, akuuteissa vaivoissa 1-2 viikkoa. Hoidon esteenä ovat syöpäsairaus, elinsiirrännäinen, vaikeat mielenterveysongelmat ja raskauden ensimmäiset 3 kk


60€

Tunnevyöhyketerapia

kesto 120 min

Tunnevyöhyketerapia on kehollista hoitoa jonka avulla opimme tuntemaan itseämme paremmin. Kehossa on tunne ja elämänkaarimuisti, ihmisen sairaudet ovat usein tunnesidonnaisia, samoin paraneminen. Elämänkaariteorian mukaan tapahtumat "toistuvat" kunnes ne on oivallettu ja siten työstetty pois.

Hoidossa edetään yksilöllisesti, asiakkaan tarpeita kuunnellen. Terapeutti ei analysoi eikä tulkitse asiakkaan puolesta tämän asioita. Ihmisen itsensä tekemät oivallukset ovat avain itsetuntemukseen, hyvinvointiin ja myönteiseen muutokseen.

Tunnevyöhyketerapia perustuu havaintoon, että elämänkokemusten laukaisemat tunteet kertyvät kehon muistiin. 

Asiakas on itsensä tärkein asiantuntija, terapeutti rinnallakulkija.


90€

Raskaana olevat ja vauvat ja pikkulapset


Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

kesto 75 min

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on ihanan lempeä ja rentouttava hoito, jota voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan. Hoidon aikana odottavan äidin keho hierotaan päästä varpaisiin. Hoito tehdään kylkiasennossa ja odottava äiti on tuettu tyynyillä niin, että myös viimeisillään raskaana oleva voi siinä rentoutua.

Vyöhyketerapeuttisella raskaushieronnalla voidaan hakea apua esimerkiksi seuraaviin tapauksiin

Kehon jännitystilat (esim. liitos- ja lihaskivut)

Stressi

Turvotus

Keholliset muutokset raskausaikana (esim. ruoansulatus)

Esteitä hoidolle:

Verenvuoto emättimestä

Voimakas kipu vatsan ja lantion seudulla

Supistukset ennen rv 38

Raskausmyrkytys


60€

Synnytykseen valmistava hoito

hoitoon on varattu aikaa 75 min


Synnytykseen valmistavan hoidon tarkoituksena on valmistella kehoa itse synnytykseen ja edesauttaa sen käynnistymisessä. Valmistavaa hoitoa voidaan tehdä kun raskaus on edennyt raskausviikolle 38, eikä siinä ole ollut mitään poikkeuksellista. Hoito tehdään kylkiasennossa ja odottava äiti on tuettu tyynyillä niin, että siinä on helppo olla.


60€

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

kesto n. 30 - 40 min

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on mainio apu vauvan koliikkivaivoihin tai erilaisiin kehon jännitystiloihin ja itkuisuuteen. Myös toistuvia tulehduskierteitä kuten korvatulehduksia ja nuhakuumeita voidaan helpottaa. 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on vauvalle miellyttävää, rentouttavaa ja tehokasta.

Hoito kestää noin 40 min, mutta koska hoito etenee vauvantahtisesti ja kiireettömästi, siihen varataan 45-60min, jolloin jää aikaa myös vauvan syöttämiselle ja vaipanvaihdolle. Ensimmäiseen hoitokertaan sisältyy myös vanhemman haastattelu, jossa kartoitetaan vauvan ja vanhemman kokonaistilannetta.

Esteitä hoidolle

o Antibioottikuuri

o Tulehdustila

o Rokotusten ja antibioottikuurien jälkeen on hyvä pitää 5 välipäivää ennen hierontaa

40€

Varaa oma aikasi

varaa aikasi täältä