Hoitojen kuvaukset ja hinnat

Hoitojen kuvaukset

Äänimaljarentoutus 60 min

Ääni vaikuttaa meihin kuuloaistin ja aivojen kautta, hermostoa rauhoittavasti sekä energiatasolla.
Äänimaljojen äänivärähtelyt leviävät kehossa nesteiden kautta aina kudoksiin, lihaksiin, jänteisiin, luustoon ja sisäelimiin asti ja saa solut myötävärähtelemään.

Korvat etsivät alitajuisesti harmonisia ääniä ja äänen värähtelyn syvärentouttava vaikutus perustuu aivoaaltojen synkronoitumiseen harmonisiin ääniin.

Äänimaljarentoutuksen aikana hermosto ja lihakset rentoutuvat, stressitaso ja verenpaine laskevat, aivojen palautuminen käynnistyy, tietoisuus lisääntyy, vatsa- ja suolisto rentoutuvat, virkeys- ja energiataso lisääntyvät.

Äänimaljarentoutuksessa sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin vain levätä viltin alla kuunnellen äänimaljojen soittoa.

55€

Pysähdy ja nauti 75 min

Hoidon aikana lepäät peiton alla pönttöuunin lämmössä yli satavuotiaiden hirsiseinien syleilyssä . Hoidon aikana ei puhuta, rauhallinen musiikki ja kynttilät luovat tunnelmaa. Käsitellään päänalueen, kämmentan ja jalkaterän alueet. Pukeudu rennosti ja tule juuri sellaisena kuin olet. Lähde levänneenä ja rentoutuneena.

60€

Pysähdy hetkeen ja rentoudu lämpöisessä tunnelmassa 30 min

Hoidon aikana lepäät peiton alla pönttöuunin lämmössä yli satavuotiaiden hirsiseinien syleilyssä. Hoidon aikana ei puhuta, rauhallinen musiikki ja kynttilät luovat tunnelmaa. Käsitellään päänalueen, kämmenten ja jalkaterän alueet. Pukeudu rennosti ja tule juuri sellaisena kuin olet.

30€

Tutustumishoito vyöhyketerapiaan

kesto 30 min

Varaa aika tutustumishoitoon jolloin pääset kokeilemaan miltä vyöhyketerapia tuntuu. Voidaan käsitellä joko pään tai jalkojen alue. Tämä on helppo tapa tutustua vyöhyketerapiaan.


30€

Koko kehon vyöhyketerapia

kesto 75 min

Lempeä ja kehoa rentouttava hoito

Vyöhyketerapia rentouttaa ja vahvistaa immuniteettia, joten siitä voi tulla nauttimaan, vaikka erityisiä vaivoja ei olisikaan. Koko kehon vyöhykeratahieronta on erittäin miellyttävä hoito sellaisenaan ja laukaisee hyvin stressiä sekä jännitystä.

Siinä käydään eri heijastepisteiden avulla kehon lihaksistoa ja hermostoa läpi niskasta, käsistä, jaloista ja pään alueelta. 

Koko kehon vyöhyketerapiahoito sopii kaikenikäisille joko yksittäisinä hoitokertoina tai useamman kerran sarjoina. Tämä sopii myös terveyden ylläpitohoidoksi. Hoitoväli on yleensä 3-5 viikkoa, akuuteissa vaivoissa 1-2 viikkoa. Hoidon esteenä ovat syöpäsairaus, elinsiirrännäinen, vaikeat mielenterveysongelmat ja raskauden ensimmäiset 3 kk.

Koko kehon vyöhyketerapia on erityisen sopiva sinulle, joka et ainakaan juuri nyt koe tarvetta syvemmälle tunneprosessoinnille.


60€

Tunnevyöhyketerapia

kesto 120 min

Tunnevyöhyketerapia on kehollista hoitoa jonka avulla opimme tuntemaan itseämme paremmin. Metodin kehittäjän Antti Pietiäisen mukaan kehossa on tunne ja elämänkaarimuisti, ihmisen sairaudet ovat usein tunnesidonnaisia, samoin paraneminen. Elämänkaariteorian mukaan tapahtumat "toistuvat" kunnes ne on oivallettu ja siten työstetty pois.

Hoidossa edetään yksilöllisesti, asiakkaan tarpeita kuunnellen. Terapeutti ei analysoi eikä tulkitse asiakkaan puolesta tämän asioita. Ihmisen itsensä tekemät oivallukset ovat avain itsetuntemukseen, hyvinvointiin ja myönteiseen muutokseen.

Tunnevyöhyketerapia perustuu havaintoon, että elämänkokemusten laukaisemat tunteet kertyvät kehon muistiin. 

Asiakas on itsensä tärkein asiantuntija, terapeutti rinnallakulkija.


90€

Raskaana olevat ja vauvat ja pikkulapset


Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

kesto 75 min

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on ihanan lempeä ja rentouttava hoito, jota voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan. Hoidon aikana odottavan äidin keho hierotaan päästä varpaisiin. Hoito tehdään kylkiasennossa ja odottava äiti on tuettu tyynyillä niin, että myös viimeisillään raskaana oleva voi siinä rentoutua.

Vyöhyketerapeuttisella raskaushieronnalla voidaan hakea apua esimerkiksi seuraaviin tapauksiin

Kehon jännitystilat (esim. liitos- ja lihaskivut)

Stressi

Turvotus

Keholliset muutokset raskausaikana (esim. ruoansulatus)

Esteitä hoidolle:

Verenvuoto emättimestä

Voimakas kipu vatsan ja lantion seudulla

Supistukset ennen rv 38

Raskausmyrkytys


60€

Synnytykseen valmistava hoito

hoitoon on varattu aikaa 75 min


Synnytykseen valmistavan hoidon tarkoituksena on valmistella kehoa itse synnytykseen ja edesauttaa sen käynnistymisessä. Valmistavaa hoitoa voidaan tehdä kun raskaus on edennyt raskausviikolle 38, eikä siinä ole ollut mitään poikkeuksellista. Hoito tehdään kylkiasennossa ja odottava äiti on tuettu tyynyillä niin, että siinä on helppo olla.


60€

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

kesto n. 30 min

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on mainio apu vauvan koliikkivaivoihin tai erilaisiin kehon jännitystiloihin ja itkuisuuteen. Myös toistuvia tulehduskierteitä kuten korvatulehduksia ja nuhakuumeita voidaan helpottaa. 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on vauvalle miellyttävää, rentouttavaa ja tehokasta.

Hoito kestää noin 40 min, mutta koska hoito etenee vauvantahtisesti ja kiireettömästi, siihen varataan 45-60min, joilloin jää aikaa myös vauvan syöttämiselle ja vaipanvaihdolle. Ensimmäiseen hoitokertaan sisältyy myös vanhemman haastattelu, jossa kartoitetaan vauvan ja vanhemman kokonaistilannetta.

Esteitä hoidolle

o Antibioottikuuri

o Tulehdustila

o Rokotusten ja antibioottikuurien jälkeen on hyvä pitää 5 välipäivää ennen hierontaa

Hoito tehdään aina 3-5 kerran sarjahoitona

40€

Varaa oma aikasi

varaa aikasi täältä